Friday, February 22, 2013

Oficialii din Germania sustin integrarea romanilor in societate

Oficialii din Germania sustin integrarea romanilor in societate

Locuri de munca in Germania prin JobsAlert.ro legal si cu contract

Oficialii din Germania sustin liberalizarea completa a pietii muncii, odata cu ridicarea restrictiilor incepand cu ianauarie 2014. Romanii care lucreaza in Germania sunt apreciati, iar oferta locurile de munca germane este in crestere.

Ambasadorul german, Andreas von Mettenheim, a precizat in discutia cu ambasadorul roman, Cristian David, ca oficialii de la Berlin, sustin activitatile prestate la locul de munca, de romanii stabiliti in Germania. Din acest motiv este sustinuta integrarea acestora in societate, precum si a romanilor ce vor urma sa lucreze pe teritoriul Germaniei.

Pe langa aceste date relatate de Euro News, mai aflam ca oficialii guvernamentali din Berlin au solicitat Uniunii Europene, masuri impotriva emigrantilor care inca nu s-au integrat in societatea germana, nu au un loc de munca, si din acest motiv fac abuz de beneficiile sociale.

Ofertele angajatorilor germani adresate romanilor sunt in crestere si se adreseaza tuturor domeniilor de activitate. Vizitati platforma www.JobsAlert.ro, unde sunt promovate oferte de locuri de munca in strainatate.

No comments:

Post a Comment