Friday, March 8, 2013

Conflictele de la locul de munca scad productivitatea muncii

Conflictele de la locul de munca scad productivitatea muncii

Productivitatea muncii este influentata negativ de conflictele la locul de munca intre angajati

Leah Sheappard, si-a indreptat atentia asupra aspectelor ce pot scade productivitatea muncii a angajatilor. Se pare ca a initiat un studiu de caz, in care participantilor le-au fost prezentate trei cazuri de conflicte de munca intre doua femei, intre doi barbati si intre un barbat si o femei.

Se pare ca de obicei femeile sunt cele care pornesc un conflict la locul de munca, aducand in discutie de multe ori pe langa aspectele de munca si pe cele de natura personala.

In cazul conflictului de munca dintre un barbat si o femeie, aceasta din urma are o scadere mult mai mare a productivitatii muncii, in comparatie cu barbatul implicat in conflictul de munca.

Toate conflictele de munca au consecinte negative asupra mucitorilor participanti, cat si a colegilor de munca, lucru ce poate duce la scaderea randamentului de munca cerut de angajator.

Vizualizeaza articolele si sfaturile pentru cariera ta, pe platforma www.JobsAlert.ro, specializata in toate aspectele legate de munca in strainatate. Locuri de munca in Germania se pot gasi in sectiunea dedicata acestei tari.

No comments:

Post a Comment