Tuesday, April 30, 2013

Muncitorii romani care cauta locuri de munca in agricultura se pot angaja in Germania



Numeroase locuri de munca in agricultura adresate muncitorilor romani sunt ofertate de angajatorii care solicita forta de munca necalificata pentru locurile de munca din Germania. Din acest motiv, Germania ramane in continuare pe piata muncii, numarul unu in ofertarea de locuri de munca pentru muncitorii romani cu contract de munca.

Platforma JobsAlert.ro ne informeaza ca muncitorii romani care cauta locuri de munca in strainatate se pot angaja la locurile de munca din Germania in agricultura unde pot castiga salarii de pana la 1.800 de euro. In acest caz, muncitorii romani vor munci la locurile de munca din orasul Amberg, Germania, unde por presta munca necalificata in cadrul fermelor de animale. In calitate de angajati, muncitorii romani vor presta munca necalificata, in baza unui contract de munca incheiat pentru o perioada de aproximativ 4 – 8 luni, cu posibilitatea de prelungire, prestarea orelor suplimentarea este remunerata foarte bine, iar cunostintele de limba germana nu sunt obligatorii.

Se pare ca numarul locurilor de munca din agricultura in Romania, ar putea creste datorita acordarii tinerilor fermieri de fonduri europene, care in momentul de fata sunt insuficiente.

Muncitorii romani din agricultura prefera in continuare sa se angajeze la locurile de munca din strainatate. In Germania, muncitorii romani se pot angaja la numeroase locuri de munca in agricultura, cum sunt: 

  •  personal in domeniul spatiilor verzi

  • personal in domeniul forestier

  • personal pentru hale si sere


Mai multe detalii despre locurile de munca in Germania, adresate muncitorilor romani care presteaza munca necalificata in agricultura pot fi vizualizate pe platforma www.JobsAlert.ro, specializata in cautarea de locuri de munca in strainatate.

No comments:

Post a Comment