Thursday, April 25, 2013

Munitorii romani absolventi de studii superioare se pot angaja la locurile de munca din Germania



Majoritatea romanilor, ce detin o diploma de studii superioare prefera sa profeseze la locurile de munca din strainatate unde serviciile prestate sunt remunerate cu sume importante de bani.

Muncitorii romani care sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate trebuie sa detina pe langa diploma de studii universitare si cunostinte de limba engleza la nivel avansat atat scris cat si vorbit.

Cele mai multe oferte de locuri de munca sunt aduse pe piata muncii de numerosi angajatori care ofera locuri de munca in Germania, cu contract de munca, conform datelor oferite JobsAlert.ro, unde pot fi vizualizate peste 4.200 de oferte de locuri de munca in Germania, pentru muncitorii romani, in diferite domenii de munca.

Posesorii de diploma in domeniul IT pot opta pentru postul de inginer software, ce este platit cu 2.800 de euro, brut, pe luna. Acest salar este oferit de o companie international din Germania, ce are domeniul de activitate in industria farmaceutica, industria alimentara, a bauturilor si a produselor lactate.

Oferta de locuri de munca in strainatate ce se adreseaza romanilor este in crestere si o puteti vizualiza pe platforma www.JobsAlert.ro, specializata in cautarea de locuri de munca in strainatate.

No comments:

Post a Comment