Thursday, June 6, 2013

Locuri de munca in Germania in agricutura pentru muncitorii romaniMuncitorii romani care practica munca necalificata la locurile de munca din strainatate se pot angaja la locurile de munca din Germania in agricultura.

Numeroase locuri de munca in Germania, sunt insotite de contracte de munca, pentru muncitorii romani, care vor sa munceasca in agricultura, pentru munca necalificata. Unele locuri de munca din Germania in agricultura, au caracter sezonier, unde muncitorii romani primesc salarii de aproximativ 1.300-1.600 de euro pe luna. Programul de munca la aceste locuri de munca in agricultura, este de 8 ore pe zi, iar orele suplimentare de munca, se platesc separate.

Platforma www.JobsAlert.ro, dedicata cautarii de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani, ofera numeroase locuri de munca in Germania in agricultura, dar si in alte domenii de munca, cum sunt locurile de munca din industria hoteliera, locurile de munca din domeniul gastronomic sau locurile de munca din constructii.

No comments:

Post a Comment