Friday, June 21, 2013

Romanii plecati la munca in Germania sustinuti de oficiali

Premierul Victor Ponta a purtat o discutie cu Angela Merkel, Cancelarul Germaniei, referitor la problema discriminarii muncitorilor romani plecati la munca in Germania, conform informatiilor oferite de Mediafax.

Se pare ca oficialii germani doresc sa inaspreasca masurile impotriva imigrantilor ce fac abuz de serviciile sociale, dorind sa ii expulseze si chiar sa le interzica dreptul de munca si de sedere in Germania, chiar daca acestia sunt cetateni europeni. Cancelarul a precizat ca muncitorii romani care sunt angajati la locurile de munca din Germania cu contract de munca si sunt platitori de taxe, nu au de ce sa se ingrijoreze, ba mai mult, l-a asigurat pe Victor Ponta ca acesti muncitori romani vor beneficia de drepturi egale cu cetatentii germani.


In prezent, numerosi angajatori solicita muncitori romani pentru angajare la locurile de munca din Germania, ce pot fi vizualizate pe platforma de recrutare JobsAlert.ro, specializata in cautarea de locuri de munca in strainatate cu contract de munca.

No comments:

Post a Comment