Saturday, April 27, 2013

Ce salariu poate avea o asistenta medicala la locul de munca din Germania



Lipsurile din domeniul sanatatii in Romania, au determinat majoritatea cadrelor medicale sa opteze pentru locurile de munca din strainatate. Multi medici romani sunt angajati in spitalele din Germania.

Una dintre ofertele angajatorilor germani se adreseaza asistentelor medicale. Jobs Alert Romania ne relateaza ca sunt disponibile 50 de locuri. Oferta este foarte avantajoasa daca punem in balanta salariile din tara cu salarul oferit de angajator. In Romania, o asistenta medicala beneficiaza de un salar mediu, ce nu depaseste 1.300 de lei pe luna.

Angajatorul este situat in regiunea Landshut din Germania, nu percepe taxe sau comisione de la candidati, si ofera un salar lunar de 2200-2700 de euro.

Cei interesati de un loc de munca in Germania, trebuie sa detina experienta, cunostinte la nivel mediu de limba germana, dar si un certificat de conformitate eliberat de Directia Sanitara.

Aceste informatii sunt detaliate pe platforma www.JobsAlert.ro, care va pune la dispozitie diferite oferte de locuri de munca in strainatate.

No comments:

Post a Comment