Tuesday, July 16, 2013

In ce tari sunt cautati romanii pentru munca in agricultura

In general, pentru angajare la locuri de munca in agricultura sunt solicitati muncitori necalificati. Muncitorii romani pot presta munca in agricultura, majoritatea preferand sa ocupe locuri de munca in strainatate in agricultura, intrucat munca in strainatate este remunerate cu salarii mult mai mari decat pentru munca prestart la locurile de munca din Romania.

JobsAlert.ro ofera pentru muncitorii romani care cauta locuri de munca in agricultura in strainatate numeroase oportunitati de angajare.

In prezent, peste 7.000 de locuri de munca in Germania sunt disponibile pentru muncitorii romani, atat in agricultura cat si in diferite domenii de munca. De exemplu, romanii necalificati pasionati de natura si flori, pot ocupa locuri de munca in Germania, munca fiind prestata in sere de flori. Salariul lunar poate ajunge pana la 1.700 de eruo pe luna.

Cuplurile de muncitori romani care vor sa plece la munca in strainatate in agricultura, pot castiga pana la 1.000 de euro pe luna, in cadrul unor locuri de munca in Italia, munca ce presupune culesul fructelor si legumelor de sezon.

Un salariu de aproximativ 1.000-1.250 de euro pe luna este oferit pentru muncitorii romani care vor ocupa locuri de munca in Elvetia in agricultura. Munca este prestata in sere de salata, ceapa sau diferite rasaduri. Se asigura de asemenea, masa, cazarea si permisul de munca pentru o perioada de sase luni.


Numeroase oferte de locuri de munca in agricultura in strainatate oferite de agentia JobsAlert pot fi vizualizate pe JobsAlert.ro, datorita numeroaselor colaborari incheiate de agentia JobsAlert cu sute de angajatori si agentii de recrutare.

No comments:

Post a Comment