Monday, March 25, 2013

Beneficiile agriculturii ecologice


Numeroase locuri de munca in strainatate adresate muncitorilor romani sunt din domeniul agricol. Muncitorii romani prefera sa presteze munca necalificata in agricultura la locurile de munca din strainatate, datorita faptului ca sunt platiti mult mai bine decat in Romania, domeniul agricol bucurandu-se din partea investitorilor de o atentie crescuta.

Numarul locurilor de munca din strainatate adresate muncitorilor romani pentru domeniul agricol, este in crestere datorita cresterii cererii de produse agricole bio, ceea ce a determinat agricultorii straini sa renunte la agricultura conventionala, in favoarea agriculturii ecologice, pentru care europarlamentarii sunt dispusi sa acorde diferite subventii.

Germania este considerata de muncitorii romani care cauta locuri de munca in agricultura, unul dintre cei mai importanti furnizori de locuri de munca, unde munca se desfasoara cu contract de munca, pentru salarii considerabile. Numeroase locuri de munca in Germania, pentru munca in agricultura sunt disponibile pentru muncitorii romani care sunt in cautare de locuri de munca in strainatate.

Muncitorii romani care sunt in cautarea locurilor de munca din strainatate, pentru munca in agricultura sunt invitati sa viziteze platforma www.JobsAlert.ro, specializata in angajarea la locurile de munca in strainatate cu contract de munca.

No comments:

Post a Comment