Tuesday, March 12, 2013

Ce intrebari intalnim la interviul de angajare


Ce intrebari intalnim la interviul de angajare

La ce intrebari sa ne asteptam de la interviul in vederea angajarii atunci cand aplicam la un loc de munca

Ceea ce ne dorim cand postam un CV pentru un loc de munca in strainatate sau in tara, este sa ajungem in fata potentialului angajator pentru a sustine un interviu. Cu totii stim ca interviul de angajare presupune o serie de intrebari ce ne sunt adresate, dar in acelasi timp si noi putem adresa intrebari pentru a afla cat mai multe detalii despre locul de munca ofertat.

O dovada de seriozitate este sa nu intarziem la intalnirea stabilita. Cu o atitudine pozitiva si optimista, alegem o tinuta decenta si incercam sa scapam de emotiile care ne-ar putea impiedica sa adresam toate intrebarile la care nu avem raspuns. Atitudinea pe care o avem poate influenta discutia si o poate conduce pe un traseu favorabil noua.

In calitate de candidat ti se pot adresa intrebari de genul “unde te vezi peste 5 ani”, care sunt cele mai notabile realizari ale tale” sau “de ce iti doresti acest loc de munca”. Potentialul angajator va incerca prin intermediul intrebarilor sale sa afle ce fel de persoana esti, daca te poti adapta la munca in echipa si daca aptitudinile tale vor aduce beneficii companiei.

Datorita crizei finaciare, majoritatea candidatilor evita sa intrebe despre conditiile de salarizare, considerand ca este un subiect sensibil, si in felul acesta sa scada sansele de angajare. Daca ati avut rezultate bune la locul de munca anterior le puteti evidentia, aceste realizari punandu-va in valoare.

Jobs Alert Romania va pune la dispozitie oferte de locuri de munca in strainatate in toate domeniile de activitate.

No comments:

Post a Comment