Friday, May 31, 2013

Muncitorii calificati sunt solicitati la locurile de munca din Germania



In timp ce muncitorii romani care nu mai au locuri de munca in Romania, sunt tot mai interesati sa se angajeze la locurile de munca din strainatate, angajatorii care ofera locuri de munca in Germania solicita muncitori calificati.

Se pare ca in anul 2011, aproximativ 112.000 de muncitori romani si bulgari s-au angajat la locurile de munca din Germania, pe langa cei 100.000 de muncitori calificati imigranti veniti din Polonia, Ungaria si tarile baltice.

Cu toate acestea, muncitorii romani sunt in continuare solicitati la locurile de munca din Germania, unde anual, angajatorii necesita spre angajare aproximativ 200.000 de muncitori calificati la locurile de munca din Germania vacante, conform spuselor directorului Agentiei Federale pentru Munca din Germania, Frank-Jürgen Weise.

Pentru a vizualiza ofertele de locuri de munca in Germania, muncitorii romani sunt invitati pe platforma www.JobsAlert.ro, dedicata cautarii de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani, care ofera consultanta gratuita.

No comments:

Post a Comment