Wednesday, May 1, 2013

Tinerii agricultori din Romania vor sa lucreze la standarde europene la fel ca agricultorii din Germania



In prezent, cel mai mare numar de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani, este ofertat de angajatorii care ofera locuri de munca in Germania. Muncitorii romani care sunt interesati de locurile de munca din agricultura, in Germania, primesc salarii de cel putin 1.000 de euro si muncesc la standarde europene.

In Romania, tinerii agricultori interesati sa creeze noi locuri de munca, unde muncitorii romani vor putea munci la standard europene pot apela la dobandirea de fonduri europene. Se pare ca fondurile europene sunt insuficiente intrucat, din cele 25.000 de cereri, doar 8.500 de tineri agricultori, care s-au instalat in mediul rural au beneficiat de aceste fonduri europene, conform informatiilor oferite de ziaruldeiasi.ro.

Muncitorii romani care cauta locuri de munca in strainatate se pot angaja la locurile de munca din Germania, in agricultura, unde presteaza munca neclaificata pe diferite posturi:

  • personal in fermele de animale

  • personal pentru spatiile verzi, hale si sere

  • personal in domeniul forestier

Numeroase locuri de munca in Germania sunt disponibile pentru muncitorii romani pe platforma www.JobsAlert.ro specializata in cautarea de locuri de munca in strainatate, care ofera consultanta gratuita.

No comments:

Post a Comment