Friday, April 26, 2013

Locuri de munca in Germania in agricultura pentru muncitorii necalificati din Romania



Romania reprezinta pentru Uniunea Europeana a sursa inestimabila de valori importante. Din punctul de vedere al fortei de munca, Romania este unul dintre cei mai mari furnizori de forta de munca pentru tarile din Europa si nu numai.

O mare parte din randul muncitorilor romani care presteaza munca necalificata in agricultura, sunt solicitati de angajatori pentru numeroase locuri de munca in Germania, pentru a presta munca necalificata in agricultura, unde se ofera oportunitatea de a emigra alaturi de persoana iubita, unele oferte de locuri de munca adresandu-se cuplurilor.

Prin intermediul portalului JobsAlert.ro, aflam ca muncitorii necalificati din agricultura primesc de la un angajator, care ofera locuri de munca in Germania, un salar de pana la 1.500 de euro, beneficiind si de transport, cazare, masa si asigurare gratuite.

Pe portalul www.JobsAlert.ro, specializat in cautarea de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani, pot fi vizualizate numeroase locuri de munca in Germania, pentru munca in agricultura, dar si in alte domenii de munca.

No comments:

Post a Comment