Wednesday, April 24, 2013

Muncitorii romani si agricultura ecologica din Germania



Atat in intreaga lume cat si in Romania, s-a inregistrat o crestere a cererii pe piata a produselor agricole bio. 

In acest sens, in ajutorul agricultorilor care vor sa renunte la agricultura conventionala, in favoarea agriculturii ecologice, au fost acordate numeroase subventii, in special micilor agricultori.

Datorita atentiei mari acordate produselor agricole bio, a crescut si numarul locurilor de munca in domeniul agricol.

Majoritatea muncitorilor romani care au practicat in Romania, agricultura de subzistenta, au inceput sa prefere locurile de munca din strainatate in agricultura ecologica, unde pentru prestarea muncii necalificate, primesc salarii mult mai mari decat salariile obtinute la locurile de munca din Romania.

Agricultura ecologica, are un rol foarte important in dezvoltarea economica a oricarei tari, motiv pentru care angajatorii din acest domeniu, solicita forta de munca din Romania, pentru locurile de munca din strainatate, in productia de produse agricole bio.

Numeroase locuri de munca in agricultura sunt oferite muncitorilor romani, care sunt solicitati sa plece la munca in Germania, pentru a presta munca necalificata.

Platforma www.JobsAlert.ro ofera sanse reale de angajare la locurile de munca din strainatate in agricultura, cu contract de munca.

No comments:

Post a Comment