Monday, June 10, 2013

Muncitorii romani aleg locurile de munca din Germania si Anglia

La inceputul anului 2014 restrictiile de pe piata muncii vor fi ridicate pentru muncitorii romani care vor sa se angajeze la locurile de munca din strainatate

Muncitorii romani au sanse reale de angajare la locurile de munca din Anglia, datorita numeroaselor oferte de locuri de munca in Anglia, oferite de angajatori. Chiar si John Bercow, Presedintele Camerei Comunelor din Marea Britanie, a declarat ca muncitorii est-europeni, implicit muncitorii romani, sunt mai bine pregatiti si sunt mai dedicati in prestarea muncii de la locul de munca decat muncitorii britanici.

In prezent, conform unui studiu realizat de IRES, unul din patru tineri romani prezinta interes pentru ocuparea unui loc de munca in Anglia, urmand apoi locurile de munca din Germania, in topul preferintelor acestora.


Portalul www.JobsAlert.ro care este specializat in cautarea de locuri de munca in strainatate, ofera consultanta gratuita, si peste 2.000 de locuri de munca in Anglia si Marea Britanie, dar si locuri de munca in Germania in diferite domenii de munca.

No comments:

Post a Comment